Konferencja prasowa i MY!

Konferencja prasowa i MY!

17

    
     Dnia 14 grudnia 2016r. w Centrum Aktywizacji Zawodowej w Zatorze odbyła się konferencja prasowa, w czasie której podsumowano realizację projektu „Dolina Karpia – szansa na przyszłość”. Warto podkreślić, iż od strony kulinarnej spotkanie to przygotowali uczniowie Wielozawodowego Zespołu Szkół w Zatorze pod kierunkiem nauczycieli.

     Rezultat ich kilkudniowej pracy zaskoczył wszystkich zaproszonych gości. Swym widokiem zachwycał nie tylko pięknie nakryty stół, ale przede wszystkim wspaniałe potrawy, które urzekały swym smakiem i zapachem. Uczestnicy konferencji mogli skosztować „karpia po wzsowsku”, chrupiących krokietów, pasztecików, rolad mięsnych, różnobarwnych sałatek oraz wspaniałych wypieków pozwalających przeżyć niebiańską rozkosz w połączeniu z łykiem gorącej kawy.
    Cieszymy się, że po raz kolejny nasi uczniowie udowodnili, że chcą i potrafią wzbijać się na wyżyny swoich zawodowych umiejętności. Mamy jednak świadomość tego, że bez współpracy ten sukces nie byłby możliwy do osiągnięcia! Z tego też względu wszystkim zaangażowanym w to przedsięwzięcie szczerze dziękujemy!

   {gallery}2016/68{/gallery}
Zdjęcia: mamNewsa.pl

 {backbutton}

Facebook