Rozstrzygnięcie konkursu „Jadłospis na cztery pory roku”.
W dniu 26.10.2016r. komisja w składzie Dyrektor szkoły Pani Marta Bies, Pedagog szkolny Pani Marzena Srokosz-Mokwa oraz Przewodnicząca Samorządu Uczniowskiego Julia Śmiech dokonała oceny poziomu wykonania jadłospisów przewidzianych w konkursie „Jadłospis na cztery pory roku”.
Częścią weryfikacji oceny była degustacja potraw przygotowanych przez uczniów. Na stole królował: deser owocowy z musli, nadziewany pomidor oraz sałatka caprese. Doznania smakowe pozwoliły jury wyłonić zwycięzcę i przyznać następujące miejsca.
I miejsce zdobyła Kamila Korecka z kl. III TŻ I UG
II miejsce zajęła Natalia Łoboda z kl. I ZSZ Kucharz
III miejsce zajęła Elżbieta Mamoń z kl. I ZSZ Kucharz
Dnia 28.10.2016r. nastąpi uroczyste rozdanie cennych nagród oraz dyplomów
{gallery}2016/39{/gallery}
{backbutton}